четвер, 3 січня 2013 р.

З Новим 2013 роком!


З Новим  роком та Різдвом Христовим!

Щиро вітаю всіх З Новим роком та Різдвом Христовим!
Бажаю здійснення самих заповітніших мрій, щастя, здоров'я!







У новорічну ніч казкову

Хотіла б побажати вам,
Щоб новий рік приніс 
Щоб доля посміхнулась нам
Бажаю злагоди і миру, 
Бажаю дружби і тепла.
І щоб достаток та надію
В дім кожен доля принесла!




Хай різдвяна добра казка
подарує тепло і ласку,
 хай різдвяні світлі зорі 
знищать смуток весь і горе;
 щастя, радість і добро 
хай несе Вам всім різдво!



Як зустріти рік змії


Щоб протягом всього наступного року Змія була милостивою до вас, треба її задобрити, а почати слід з підготовки до зустрічі Нового 2013 року. Для цього уважно поставтеся до підбору новорічного вбрання, також не забувайте про оздоблення будинку і новорічне святкове меню.
Змія не любить зайвий шум, біганину і метушню. Тому заздалегідь постарайтеся запросити друзів, приготувати новорічний стіл, щоб уникнути метушні і не злити Змію. Астрологи радять уникнути великих галасливих компаній, де багато невідомих для вас людей.
Загадайте своє найзаповітніше бажання в новорічну ніч під бій курантів, і якщо догодите Змії в підготовці до свята, то ваше бажання обов’язково збудеться.

Як прикрасити будинок, щоб зустріти Новий 2013 рік Змії

За східним гороскопом космічним елементом Змії є вогонь. Тому палаючі свічки або камін – це ідеальна прикраса для святкової обстановки. Довгі красиві свічки в розкішному підсвічнику ідеально підійдуть. Обираючи свічки, виберіть виті свічки, за формою схожі на двох скручених змій.
Змія на новорічній ялинці повинна займати найпомітніше місце. Ялинку прикрасьте сріблястою мішурою і кулями, що переливаються . Змійкою повинні спускатися гірлянди. Ще можна прикрасити ялинку кольоровим дощиком, при включених вогниках він буде переливатися, і буде схожий на зміїну шкіру.
У самій квартирі можна розставити скляні прикраси та скляні статуетки. І по всьому будинку поставте свічки.

У чому зустрічати Новий 2013 рік Змії

Змія полюбляє елегантні наряди з гладкої тканини. Атлас, шовк, шифон просто ідеальні тканини для новорічного костюму. Кольори повинні бути відтінками води: лазуровий, світло-блакитний, синій, морської хвилі і навіть чорний . Втім, оскільки змії також бувають і відтінками зеленого, червоного, жовтого, сріблястого, то можете підібрати наряд такого кольору, окрім білого однотонного кольору. Доречним буде браслет, каблучка або кольє у вигляді змії.
У новорічну ніч 2013 уникайте нарядів з шорстких тканин, таких як грубого льону, вельвету. Не сподобаються Змії в аксесуарах або одязі вставки з крокодилячої, зміїної шкіри. Так що аксесуари вибирайте з гладких, красивих, блискучих тканин.
За забарвленням одяг повинен нагадувати зміїні візерунки або воду. Наряди з метеликами, квітковими, космічними мотивами відкладіть до наступного разу.
Якщо із-за комплекції тіла ви не можете надіти відверту сукню, тоді одягніть блискучі рукавички або пояс з шовку відповідного кольору. Головне, щоб новорічний наряд виглядав багато і елегантно, це в наступаючому році принесе успіх у фінансах. Чоловіки можуть одягтися як завгодно, тільки не варто одягати білу сорочку, Змія цього не любить.
Освіжіть себе дорогими парфумами. Чоловіки повинні бути гладко поголеними. Представниці жіночої статі можуть поекспериментувати з макіяжем, зробити на очах чіткі стрілки, використати блискітки і темні блискучі тіні. Губи нафарбуйте блиском або глянцевою помадою.
Зачіски в новорічну ніч повинні бути акуратними і гладкими. Діадема або красива шпилька у волоссі анітрохи не зашкодить.
Щоб Новий 2013 рік був вдалий у грошах, чоловікові треба загорнути якусь сріблясту монетку в шовковій чорній хустинці і покласти її в ліву кишеню брюк або піджака. Щоб було побільше уважності, міцної пам’яті і розуму, покладіть в кишеню шматочок малахіту.
Шовкові червоні хустинки у кишені дружини та чоловіка будуть підказувати Змії про те, що в цій сім’ї хочуть дитину в новому році.
Геометричні візерунки золотистого, бежевого і коричневого кольору – це прохання про здоров’я і довголіття для людей старшого віку. Тому на Новий рік бабусі можна подарувати хустку з геометричними фігурами відповідного забарвлення.

Що повинно бути на столі в новорічну ніч 2013 року Змії

На новорічний стіл постеліть блискучу скатертину, краще, якщо це буде синій однотонний колір. Підійде скатертина й іншого будь-якого кольору, головне щоб був геометричний орнамент.
Вишуканою і дорогою повинна бути сервіровка столу. Так що дістаємо тонкий фарфор, родинний кришталь, столове срібло. Фігурка змії – це обов’язкова прикраса на столі.




1 коментар:

  1. Нехай Різдво у Вашу хату Принесе Радості багато, Розбудить приспані Надії, Зерном і Щастям Вас засіє, Зігріє сонцем та любов’ю І подарує Вам Здоров’я! З Різдвом Христовим!

    ВідповістиВидалити